Next day delivery - 24/7 365 μέρες τον χρόνο παραδόσεις
+302102517807

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου www.aquavet.gr

H ιστοσελίδα www.aquavet.gr (“Ιστοσελίδα“) δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ως εκ τούτου, λαμβάνει τα απαραίτητα και αναλογικά μέτρα για την προστασία, την ασφάλεια και τη διατήρηση της ακεραιότητας και της διαθεσιμότητας των δεδομένων σας.

Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους αυτής της Πολιτικής Απορρήτου. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Η χρήση της ιστοσελίδας μας μετά από κάθε καταχώρηση αλλαγών σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου σημαίνει ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας για τα δεδομένα που συλλέγονται και επεξεργάζονται με βάση αυτή την Πολιτική είναι η εταιρεία AQUA VET-ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ-ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «AQUA VET S.A./A.E.», η οποία εδρεύει στην οδό Αντιοχείας 48, Νέα Φιλαδέλφεια, Τ.Κ. 14341 και με ΑΦΜ  094543100. (στο εξής «η Εταιρεία» ή «εμείς»).

 

Δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς

Συλλέγουμε δεδομένα από εσάς μόνο όταν επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της Ιστοσελίδας. Στην περίπτωση αυτή συλλέγουμε για εσάς:

  • Όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και οποιοδήποτε προσωπικό σας δεδομένο επιλέξετε να συμπεριλάβετε στο μήνυμά σας.

 

Δεδομένα που συλλέγουμε με αυτοματοποιημένα μέσα

Όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, η συσκευή σας μας παρέχει αυτόματα δεδομένα, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και να προσαρμόσουμε την ανταπόκρισή μας σε εσάς. Ο τύπος πληροφοριών που συλλέγουμε με αυτοματοποιημένα μέσα περιλαμβάνει γενικά τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας, όπως τη διεύθυνση IP ή άλλο αναγνωριστικό στοιχείο της συσκευής, τον τύπο συσκευής που χρησιμοποιείτε και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Τα δεδομένα που συλλέγουμε ενδέχεται επίσης να περιλαμβάνουν πληροφορίες χρήσης και στατιστικά στοιχεία σχετικά με την αλληλεπίδρασή σας με την ιστοσελίδα. 

Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική Cookies μας, (διαβάστε περισσότερα) για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα Cookies, τον τρόπο χρήσης τους και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε τη χρήση τους.

 

Σκοπός και νομική βάση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Χρησιμοποιούμε δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς: λειτουργία ιστοσελίδας, βελτίωση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας και δυνατότητα επικοινωνίας των χρηστών με την Εταιρεία μας. Συγκεντρώνουμε επιπλέον ορισμένες πληροφορίες για την ανάπτυξη στατιστικών που σχετίζονται με τη χρήση της ιστοσελίδας μας.

Η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679) είναι η εξής:

  • Έννομο συμφέρον: η επεξεργασία είναι απαραίτητη προκειμένου η Εταιρεία να προστατέψει τα έννομα συμφέροντά της (π.χ. να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία και ασφάλειά της Ιστοσελίδας, να ανταποκριθεί στην επικοινωνία με τους χρήστες της). 

 

Διατήρηση Δεδομένων 

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τα παρακάτω χρονικά διαστήματα:

  • Για την τυχόν επικοινωνία σας μαζί μας, διατηρούμε τα μηνύματα που λαμβάνουμε επ’ αόριστον για αρχειακούς σκοπούς, εκτός αν μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε.
  • Για τα δεδομένα που συλλέγουμε με αυτοματοποιήμενα μέσα, παρακαλούμε συμβουλευτείτε την Πολιτική Cookies μας, (διαβάστε περισσότερα)  

 

Αποδέκτες δεδομένων 

Τα δεδομένα σας μπορεί να χρειαστεί να είναι διαθέσιμα στο προσωπικό της Εταιρείας και τους τεχνικούς συμβούλους της Ιστοσελίδας, οι οποίοι λειτουργούν ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για τα δεδομένα σας.

Όλα τα μέλη του προσωπικού της Εταιρείας που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα δεσμεύονται με υποχρέωση τήρησης κανόνων εμπιστευτικότητας και ορθής επεξεργασίας. 

Σημειώνεται ότι ενδέχεται να γνωστοποιηθούν προσωπικά σας δεδομένα σε κάθε περίπτωση που είμαστε υποχρεωμένοι να τα πράξουμε βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας ή όταν αυτό είναι απαραίτητο για τους σκοπούς των εννόμων συμφερόντων μας ή στο πλαίσιο που αυτά επεξεργάζονται από τους συνεργάτες μας ή τρίτα μέρη, φροντίζοντας πάντοτε να πληρούνται οι εγγυήσεις για την ασφάλεια και την προστασία τους.

 

Επικοινωνία με την Εταιρεία

Η επικοινωνία με την Εταιρεία γίνεται μόνο μέσω της αποστολής ταχυδρομικής επιστολής ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διευθύνσεις που αναγράφονται στην ιστοσελίδα ή της τηλεφωνικής επικοινωνίας σας μαζί μας.

Πρόσβαση στις επιστολές και στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνουμε έχει μόνο το εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας, το οποίο δεσμεύεται από ρήτρες εμπιστευτικότητας ή από κανονιστική υποχρέωση τήρησης εμπιστευτικότητας. 

Δεν προωθούμε σε τρίτους μηνύματα τα οποία λαμβάνουμε χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή του αποστολέα.

Εξαίρεση αποτελούν οι περιπτώσεις κατά τις οποίες η προώθηση σε τρίτους ή μη διαγραφή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που λαμβάνουμε είναι απαραίτητη για την τήρηση υποχρεώσεων μας που πηγάζουν από τον νόμο ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων. 

Χρησιμοποιούμε παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικών μηνυμάτων, οι οποίοι εδρεύουν στην Ελλάδα. Συνεπώς, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας υπόκεινται στη νόμιμη πρόσβαση που επιτρέπεται υπό την Ελληνική νομοθεσία.

Τεχνικά μέτρα ιστοσελίδας

Συνεργαζόμαστε με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου, την Top.Host ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται. Η Top.Host λειτουργεί ως εκτελούσα την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και διατηρεί τα δεδομένα της ιστοσελίδας μας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί σύστημα κρυπτογράφησης (SSL) για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την πλοήγησή σας.

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους, οι οποίοι ανακατευθύνουν σε τρίτες ιστοσελίδες. Οι ιστοσελίδες αυτές δεν υπόκεινται στον έλεγχο της ιστοσελίδας και συνεπώς, δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων των ιστοσελίδων αυτών συνάδει με τη δική μας. Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις πολιτικές και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης των ιστοσελίδων αυτών.

 

Τα δικαιώματά σας

Έχετε τα παρακάτω δικαιώματα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα
Δικαίωμα ενημέρωσης Έχετε το δικαίωμα να ενημερώνεστε για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.
Δικαίωμα πρόσβασης Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε από εμάς επιβεβαίωση για το κατά πόσον ή όχι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν υφίστανται επεξεργασία και, εάν συμβαίνει αυτό, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε σύντομη, κατανοητή, διαφανή και εύκολα προσβάσιμη μορφή.
Δικαίωμα διόρθωσης Μπορείτε να ζητήσετε και εμείς θα διασφαλίσουμε ότι χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση θα προβούμε στη διόρθωση ανακριβών ή ελλιπών προσωπικών δεδομένων, μεταξύ άλλων μέσω συμπληρωματικής δήλωσης.
Δικαίωμα διαγραφής Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και εμείς  θα προβούμε στη διαγραφή, υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.
Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να περιορίσουμε τις δραστηριότητες επεξεργασίας μόνο σε συγκεκριμένους σκοπούς, υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.
Δικαίωμα εναντίωσης Δικαιούστε να αντιτάσσεστε, ανά πάσα στιγμή και για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Εμείς δε θα υποβάλλουμε πλέον τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε επεξεργασία, εκτός εάν υπάρχουν επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία, οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, και τα οποία μας έχετε παράσχει, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και το δικαίωμα να ζητάτε τη διαβίβαση των λόγω δεδομένων σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς αντίρρηση από εμάς υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.
Δικαίωμα απόκτησης ανθρώπινης παρέμβασης Έχετε το δικαίωμα να μην υπόκεισθε σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, η οποία παράγει έννομα αποτελέσματα που σας αφορούν ή σας επηρεάζουν σημαντικά με παρόμοιο τρόπο.

 

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή θέλετε να ζητήσετε διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο aquavet@otenet.gr.

Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή του. Στην περίπτωση που απαιτηθεί επέκταση της ανωτέρω προθεσμίας για την διερεύνηση ή/και τη διεκπεραίωση του αιτήματός σας, θα σας ενημερώσουμε σχετικά, εξηγώντας σας τους λόγους για τους οποίους είναι απαραίτητη η επέκταση της προθεσμίας.

Σε κάθε περίπτωση, εάν αισθάνεστε ότι έχει παραβιαστεί η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων με οποιονδήποτε τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

 

Τελευταία τροποποίηση: 5/5/2021

Μετάβαση στο περιεχόμενο