Next day delivery, 365 days a year

Λογισμικά προγράμματα διαχείρισης παραγωγής και εξοπλισμού

Εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, από το 1998, το aquaManager είναι το σύστημα λογισμικού που χρησιμοποιούν οι ιχθυοκαλλιέργειες στην Ελλάδα για την καλύτερη διαχείριση της παραγωγής τους και τη μείωση του κόστους παραγωγής μέσα από τον σωστό προγραμματισμό και τον αποτελεσματικό, συστηματικό έλεγχο του κόστους. Είναι το λογισμικό πρόγραμμα που εμπιστεύονται όλοι οι μεγάλοι όμιλοι αλλά και πολλές άλλες μικρές και μεσαίες εταιρίες.

Το νέο aquaManager είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα εργαλείο παρακολούθησης της παραγωγής. Είναι ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον για την αποτελεσματική διοίκηση της εταιρίας σας. Ενσωματώνει τεχνολογίες και εργαλεία που είναι μοναδικά σε παγκόσμιο επίπεδο και σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα σας για να βελτιώσετε την παραγωγής σας με έναν εντελώς νέο τρόπο. Και φυσικά, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας από παντού, χρησιμοποιώντας υπολογιστές, tablets ή κινητά τηλέφωνα. Με λίγα λόγια, είναι ένα μοναδικό εργαλείο, αποτελεσματικό και πρακτικό για την ουσιαστική βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς σας.

Το κόστος του είναι πολύ λογικό, αλλά καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν εταιρίες που δεν είναι ακόμα έτοιμες για μια τέτοια λύση. Έτσι, δημιουργήσαμε και ένα άλλο μικρότερο και πολύ εύκολο στη χρήση του πρόγραμμα, το aquaTracker. Είναι μια πολύ οικονομική λύση για τον έλεγχο της παραγωγής σε μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ότι συμβαίνει στην παραγωγή, τη στιγμή που συμβαίνει και να αντιμετωπίζετε τυχόν προβλήματα άμεσα. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και επειδή λειτουργεί σαν cloud εφαρμογή μπορείτε να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε άμεσα. Μπορείτε να καταχωρείτε στοιχεία είτε από το περιβάλλον της εφαρμογής, είτε με smart phones και tablets από τους ανθρώπους που είναι στην παραγωγή. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα δοκιμαστικής περιόδου χρήσης για να αποφασίσετε αν καλύπτει τις απαιτήσεις σας.

Σχετικά Λογισμικά Προγράμματα

Aquamanager
Aquatracker
Data Loggers
i-maint
The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility. Μετάβαση στο περιεχόμενο