Next day delivery, 365 days a year

Πιστόλια εμβολιασμού

Socorex syringes

Όργανα επαγγελματικής ποιότητας. Εύκολος, υψηλής διεισδυτικότητας εμβολιασμός. Άμεσα διαθέσιμα και αξιόπιστα μοντέλα πιστολιών. Δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση.

Τα πιστόλια της Socorex, που γεμίζουν αυτόματα, με έμβολο εφοδιασμένο με ελατήριο και με βαλβίδα τριών δρόμων είναι σχεδιασμένα για επαναλαμβανόμενο εμβολιασμό στα ψάρια. Είναι απλά στον χειρισμό,αξιόπιστα στην εφαρμογή και είναι εργονομικά σχεδιασμένα εξασφαλίζοντας άνεση στη χρήση. Φτιαγμένα από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, κάθε εξάρτημά τους περνάει από αυστηρής ποιότητας έλεγχο με βάση ένα πρόγραμμα παραγωγής πιστοποιημένο με ISO 9001. Παρακάτω παραθέτουμε το σχεδιάγραμμα ανταλλακτικών των πιστολιών εμβολιασμού Socorex.

Αντιστοίχηση κωδικών ανταλλακτικών Socorex
Σχέδιο πιστολιού

Kaycee syringes

Kaycee πιστόλια εμβολιασμού για αξιόπιστους εμβολιασμούς μικρών και μεγάλων ζώων. Ο εργονομικός τους σχεδιασμός διασφαλίζει ευκολία στη χρήση, μειώνοντας την κόπωση και διασφαλίζοντας πάντα την ακρίβεια της ένεσης.

Παρασκευάζονται ειδικά για τον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας, με υψηλές προδιαγραφές στην Αγγλία.

Διατίθενται τα εξής μονά πιστόλια εμβολιασμού, σταθερής δόσης που γεμίζουν αυτόματα, Fishjector 0,1ml και 0,2ml και Microfish 0,05ml. Eπιπλέον, διατίθενται διπλά πιστόλια εμβολιασμού για την χορήγηση δύο ξεχωριστών εμβολίων με τους εξής συνδυασμούς: διπλή δόση 0,05ml , διπλή δόση 0,1ml και συνδυασμός 0,05ml και 0,1ml εμβολίου αντίστοιχα. Υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής μετρητή για την καλύτερη πρακολούθηση της πορείας του έργου των εμβολιαστικών ομάδων.

Pharmaq syringes – Micro Matic

Τα νέα πιστόλια εμβολιασμού Micro Matic σχεδιάστηκαν και προσφέρονται από την Pharmaq.

Για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των παραγωγών διατίθενται τόσο σε μονά όσο και σε διπλά με τις εξής επιλογές στις δόσεις: 0.05 ml/0.05 ml, 0.05 ml/0.1 ml και 0.1 ml/0.1 ml. Όλα τα πιστόλια διαθέτουν μετρητή για την καλύτερη παρακολούθηση του έργου των εμβολιακών ομάδων.

Βελόνες εμβολιασμού
Πιστόλια εμβολιασμού
Σάκοι εμβολιασμού
The owner of this website has made a committment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility. Μετάβαση στο περιεχόμενο