Next day delivery, 365 days a year

Συστήματα καταμέτρησης ιχθύων

Δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο για να είναι υψηλής τεχνολογίας. Είναι πραγματικά απλό. Το AQUASCAN βασίζεται σε μια πρωτοποριακή πατενταρισμένη μέθοδο μέτρησης υψηλής ακρίβειας. Τα ψάρια περνούν μέσα από ένα σωλήνα και με την χρήση μιας προηγμένης κάμερας καταγράφεται το μέγεθος και η ταχύτητά τους.

Οι μετρήσεις που προκύπτουν μεταδίδονται στη συνέχεια σε μια μονάδα ελέγχου που έχει δυνατότητα να υποστηρίζει μέχρι και 4 κανάλια εξόδου ταυτόχρονα. Το ευρύ φάσμα μετρητών ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων. Από τη μικρότερη μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας, μέχρι το μεγαλύτερο σκάφος εργασίας μιας μεγάλης μονάδας πάχυνσης, τις μεγαλύτερες μονάδες προπάχυνσης και τα σύγχρονα εργοστάσια επεξεργασίας. Τα ανθεκτικά στη χρήση και αξιόπιστα ηλεκτρονικά του συστήματα, η τεχνολογία απεικόνισης και το λογισμικό, διασφαλίζουν οτι ο χρήστης είναι πάντοτε εφοδιασμένος με ακριβείς πληροφορίες. Σε αντίθεση με άλλα συστήματα καταμέτρησης, το AQUASCAN δεν απαιτεί να υπάρχει απόσταση μεταξύ των ψαριών που περνούν από το σύστημα. Σε περίπτωση που κάποια ψάρια περάσουν ταυτόχρονα, το λογισμικό (software) της μονάδας ελέγχου χρησιμοποιεί έναν διαρκώς ανανεούμενο μέσο όρο για τον ακριβή υπολογισμό του αριθμού των ψαριών. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι που δίνει στο AQUASCAN μια κυριολεκτικά απεριόριστη ικανότητα μέτρησης και ταυτόχρονα υψηλή ακρίβεια 98%. Το AQUASCAN είναι εύκολο στην χρήση, εύκολο στη μεταφορά και κατάλληλο για άμεση σύνδεση με αντλία ή μηχάνημα διαλογής ψαριών. Όλες οι Μονάδες του Συστήματος Καταμέτρησης Ιχθύων AQUASCAN συνοδεύονται από πιστοποιητικό Δήλωσης Συμμόρφωσης της ΕΚ (EC Declaration of Conformity), το οποίο επιβεβαιώνει την Οδηγία Χαμηλής Τάσης (Low Voltage Directive) (2014/35/ΕΚ) καθώς και την Οδηγία για την Ηλεκτρομαγνητική Συμβατότητα (EMC Directive) (2014/30/ΕΕ) και φέρουν την σήμανση CE.

Control Unit
AquaScan Win
Registration Units CSE-seires
Registration Units CSF-series
Registration Units CSW-series
Accessories
The owner of this website has made a committment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility. Μετάβαση στο περιεχόμενο