Next day delivery, 365 days a year

Aquamanager

Το λογισμικό πρόγραμμα διαχείρισης μονάδας εκτροφής, AquaManager, είναι το μοναδικό ελληνικό πρόγραμμα που καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου ιχθυοτροφείου.

Η εικοσαετής παρουσία του στον κλάδο έχει συμβάλλει τα μέγιστα στον έλεγχο και τη μείωση του κόστους του παραγόμενου προϊόντος. Με ετήσιες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις, ακολουθεί πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις στην πληροφορική και στην ανάπτυξη του κλάδου των ιχθυοκαλλιεργειών.

ΟΦΕΛΗ

Μείωση των θνησιμοτήτων
Μείωση των απωλειών

Τα παραπάνω επιτυγχάνονται αρχικά με την καθημερινή καταγραφή των θνησιμοτήτων και απωλειών. Κατόπιν με την ανάλυση και επεξεργασία των δεδομένων αυτών. Εν συνεχεία με την εφαρμογή δραστικών λύσεων. (π. χ. για την μείωση των θνησιμοτήτων εφαρμογή εμβολιακού προγράμματος, για την μείωση των απωλειών από πτηνά χρήση αντιαρπαχτικών διχτύων).

Καλύτερο συντελεστή μετατρεψιμότητας FCR
Μείωση του όγκου κατανάλωσης ιχθυοτροφών και του κόστους αυτών

Τα παραπάνω επιτυγχάνονται με την καταχώρηση πινάκων SFR, SGR και FCR και τη σωστή εφαρμογή αυτών. Ως αποτέλεσμα έχουμε καλύτερα σιτηρέσια, ελεγχόμενη κατανάλωση τροφών και σωστό προγραμματισμό των παραγγελιών αυτών.

Αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης

Εφαρμόζοντας τα παραπάνω (εμβολιακά προγράμματα, εφαρμογή σωστών πινάκων SFR και σιτηρεσίων) έχουμε καλύτερο ρυθμό ανάπτυξης.

Πρόβλεψη του εμπορεύσιμου μέσου βάρους και προγραμματισμός των εξαλιεύσεων.

Πρόβλεψη των προς κατανάλωση όγκων τροφών, εμβολίων, χημικών, antifouling και τον προγραμματισμό των παραγγελιών αυτών από την αρχή κάθε έτους με πολύ ευνοϊκότερους όρους συμφωνιών.

Χρησιμοποιώντας τον προγραμματισμό παραγωγής είναι πάρα πολύ εύκολο να γνωρίζει η κάθε μονάδα, ανά πάσα ώρα και στιγμή, το διαθέσιμο έτοιμο προϊόν και τους όγκους των προϊόντων που πρόκειται να καταναλώσει για την ορθή διαχείριση της μονάδας.

Μονάδες που χρησιμοποιούν το AquaManager ανέφεραν τα εξής:

Κατέγραψαν σημαντικότατες διαφορές σε ότι αφορά τις θνησιμότητες και τις απώλειες των εκτρεφομένων ιχθύων από τη μία χρονιά στην άλλη, οι οποίες κυμαίνονται από 5% έως και 30-40%.

Ανέφεραν επίσης ότι πέτυχαν καλύτερους ρυθμούς μετατρεψιμότητας και ανάπτυξης και ενδεικτικά παραθέτουμε FCR για την τσιπούρα από 1,9 έως 1,8 σε 1,7 έως 1,45 και για το λαβράκι από 1,8 έως 1,7 σε 1,6 έως 1,35.

Οι μονάδες αυτές πέτυχαν καλύτερες τιμές, στα προϊόντα που χρησιμοποιούν, από τους προμηθευτές τους αφού γνώριζαν εκ των προτέρων τις ανάγκες τους.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Εύχρηστο ολοκληρωμένο περιβάλλον λογισμικού
  • Προγραμματισμός και έλεγχος ολόκληρου του κύκλου παραγωγής
  • Αναλυτική κοστολόγηση και διαχείριση αποθηκών τροφών και φαρμάκων
  • Μεγιστοποίηση κερδοφορίας
Οδηγίες
Aquamanager
Aquatracker
Data Loggers
i-maint
The owner of this website has made a committment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility. Μετάβαση στο περιεχόμενο